SAPD Kwadwesi-speurders soek die gemeenskap se hulp om die naasbestaandes van ’n man. wie se liggaam Donderdag in KwaMagxaki gevind is, op te spoor.

Daar word beweer dat SAPD Kwadwesi om 07:30 gereageer het op ’n klag van ’n liggaam naby die Bayland-informele nedersetting in KwaMagxaki in die Oos-Kaap. Met polisiebeamptes se aankoms is die lyk van ’n onbekende man onherkenbaar verbrand gevind.

’n Moordsaak word ondersoek.


SAPS KWADWESI SEEK NEXT OF KIN OF MURDERED MAN

Gqeberha 9 February 2023– SAPS Kwadwesi detectives are seeking the communities assistance in tracing the next of kin of a man whose body was found in KwaMagxaki, this morning 09/02.

It is alleged that at approximately 07:30, SAPS Kwadwesi responded to a complaint of a body near Bayland informal settlement, KwaMagxaki. On arrival, the body of an unknown man was found burned beyond recognition.

An murder case is under investigation. Anyone who can assist in tracing the family of the person or may be able to identify the deceased is asked to contact SAPS Kwadwesi on 082 442 0964 or Crime Stop on 08600 10111 or the nearest police station or send information via MYSAPSAPP. All information received will be treated as confidential and callers may opt to remain anonymous.